Intiaanikesä

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin hävittäjä,
muuten hiljaisella taivaalla
taitava tuhonkylväjä,
tuhat siipinen aura muuttolintuja
ja perhosia vatsassa.

Hiljainen huuto,
kaiku kallioissa,
päässä humisee
kun pelto on kulotettu
alkaa uusi kasvukausi

tämä syksy jatkuu keväällä
jäidenlähtöarpajaiset
jäätynyt sammakko
savisessa pohjassa

päässä humisee
ampiaisparvi korvien välissä
taas kesä ja talvi yhtäaikaa

hikiset jälkilöylyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot