täältä jo poistuneille

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken
edessä synkän graniitti kiven
kierin roudan mylläämässä maassa
kuraisena
edessä pikimustan graniitti kiven

Sinä istut valkoisessa mekossasi
päällä pilven
hymyilet

kaikki on hyvin

Verenpunaiset vaahteranlehdet
liimautuvat kirkon kattoon
katson ylös, sattuu

Isä meidän, joka olet taivaissa...

Sinä istut valkoisessa mekossasi
päällä pilven
hymyilet

kaikki on hyvin,
kuolema hymyilee

Miksei elämä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täson hieno ja suorastaan musertava tunnelma, tykkäsin!

 

Käyttäjän kaikki runot