KYNÄ

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kynäote
kynän ja mielen tanssi
kiihkeä valssi, valkoisella paperilla

tuntuuko vastahakoiselta?

ajattelet liikaa
kynän ja mielen tanssi
ei järjen

kun et ajattele, kuulet musiikin
anna rytmin viedä,

anna kynän viedä, kyllä se osaa
varot vain tallomasta varpaille
ja saat kiihkeän kyydin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näen valssin askeleet, ihan runo.

Näen valssin askeleet, ihan runo.

 

Käyttäjän kaikki runot