Aika veli kultia

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puun ja kuoren välissä,
mielikuvia menneestä,
kylä nälissään,
vaeltaa, hädissään

Pimeässä,
kylmässä täristään,
heinäladossa, vihollista paossa,
kylmä teräs kasvoja vasten

Ruosteinen,
rikki repivä,
rautaa ja raivotautia,
tulehtuneita avohaavoja

Isäntäväen kasvoilla jo multaa,
pois on veljet,
muistot aika kultaa,
toisia ei

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot