Iltarusko

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko laski,
tänäänkin liian aikaisin.

Liian aikaisin tuli pimeää,

en nähnyt eteeni,

Liian aikaisin tuli liian pimeää,
että olisin harmaasta massasta,

erottanut kauniit kasvosi,

aurinko laski liian varhain,
ja pimeys teki sinusta yhden heistä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot