These lazy sundays

Runoilija random

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän
minun pitäisi
muttei nyt
ei jaksa

Selkäsi kasvojani vasten
kohoilee unisesta hengityksestä

Kietoudun kiinni ja vetäydyn pois

Kiukkuisena syön jäätelöä,
enkä anna sinulle mahdollisuutta
olla minulle ihana

Jokseenkin sokea minusta on tullut
välinpitämätön ja kalpea

Huominen lähestyy väistämättä
tiedän
minun pitäisi
mutten jaksa nyt

Selite: 
Velvollisuuksia, joihin ei jaksa vastata ja oikeuksia, joita en osaa lunastaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, tavallaan haikea (:

kaunis, tavallaan haikea (:

 

Käyttäjän kaikki runot