Enemmän kuin mihin sanani riittävät

Runoilija random

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä piirsit ääriviivani uudelleen,
löysit minusta jotain,

mitä en itsekään tiennyt
minussa olevan.

Enkä löydä sanoja
niille ajatuksille,
jotka tässä halusin kertoa

vaikka sinähän tiedät
mitä milläkin tarkoitan

Puolesta sanasta
katseesta
hymystä ja
pilkkeestä silmäkulmassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, kaunis ja ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot