En mitään

Runoilija random

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en enää jaksa

En jaksa olla
enkä oikein olla
olematta

Makaan tuntitolkulla hiljaa
itkien sitä,
kuinka elämäni
on kaikkea muuta,
kuin sitä,
mitä kuvittelin sen olevan

Suurista haaveista huolimatta,
tai ehkä juuri niiden vuoksi,
minusta ei ole tullut mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää otti sydämen pohjasta, kouras oikein kunnolla.

yhyy surullista.. :(
mutta!
silti saa suosikkipaikan. ^^

Tää otti sydämen pohjasta, kouras oikein kunnolla.

yhyy surullista.. :(
mutta!
silti saa suosikkipaikan. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot