Liian onnellinen luomisen tuskaan

Runoilija random

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaudesta ei ole helppoa kirjoittaa
- sen menettämisestä saisin tuhannet sanat

Onnellisuus syövyttää luovuuteni hukkaan

Itkien sydäntäpysähdyttävää tuskaa,
saan aikaiseksi äärettömästi katkeransuloisia
- sanoja ja kuvia

Mutta minä olen niin rakastunut!

...Ettei edes väliksi, vaikken enää koskaan
kirjoittaisi mitään kaunista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana runo! Niinhän se usein menee että tuskasta on helpompi kirjoittaa, mutta kaunista tekstiä saa aikaan onnellisenakin :) ainakin runostasi päätellen.

 

Käyttäjän kaikki runot