Sinä olet sellainen mies

Runoilija random

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet
vihdoin ja viimein
se mies,
joka juoksee perään,
kun minä suutuspäissäni
paiskon ovia
ja sanon rumasti

Sinä olet
sellainen,
että osaat itkeä
ja varsinkin nauraa

Sinä olet
herkkä ja komea,
rehellinen oikea ihminen

Ja sitten vielä,
kaiken tämän jälkeen,
Sinä olet
se mies, joka
rakastaa minua
ehdoitta,
juoksee yöllä pakkasessa
minun luokseni
ja jää viereeni nukkumaan,
joka ikinen yö.

Selite: 
Sellane sinä vaan oot, oma rakas.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot