lämmitä minuun elämä

Runoilija random

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun tässä hiljaa ja
annan sinun elää elämääsi

Aamuni iltaan taittuessa ovat pimeitä

Vaadin sinulta paljon ja liikaa,
sillä yksin minusta ei ole kuin kuolemaan

Unissani ihmiset ovat loittonevia selkiä
sateisessa katukuvassa,
jonne minä jään tulitikkutyttönä
raapimaan ne viimeisetkin tikut

Hieman lämpöä kylmään sieluun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

onpas kaunis toive ja pyyntö.

tässä on paljon hienoja kohtia. vau!

onpas kaunis toive ja pyyntö.

tässä on paljon hienoja kohtia. vau!

 

Käyttäjän kaikki runot