Rakastan sinua

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkisen luulin taas ettet poissa ollutkaan

Hetken pienen tunsin tulevaisuuden

Kunnes jokin rikkoi hauraan rakkauden hetken

Todellisuus

Se tuli ja raateli meidät irti toisistamme

Ikävä, yksinäisyys, kaipuu

Ne tulevat kutsumatta sydämeeni

Ne vievät minua mukanaan

Kunnes tulet ja saatat minut kotiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot