mitä voin sanoa

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kirjoita itsestäni

Kirjoitan teistä

Olen tässä, mutta en läsnä kuitenkaan

Miten voisinkaan olla?

Sanot hän lähtee, ymmärrän sen

Kysyt voiko tästä toipua

Kysyt miten selviät

Miten minä voisin löytää sanoja?

Kuuntelen hiljaa

Sillä en tiedä mitä voin sanoa

Mitä voin sanoa rakkaalleni joka menettää elämänsä toisen ihmeen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot