Rakkaus on

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on röyhkeä

Se tulee, kysymättä sopivaa hetkeä

Rakkaus on kiero

Se luikertelee sisimpääsi, repien sinut rikki

Nyt kysynkin sinulta sinä typerä tunne

Miksi et voinut säästää meitä tältä?

Niin, aika ei ollut oikea, hetki ei ollut sopiva

Nyt minä vihaan sinua,
sinua röyhkeä, typerä ja kiero rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot