miähet, olen sanaton

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit miten vaan

Oikein et ole milloinkaan

Olit hiljaa tai huusit

Aina sinä kiukuttelet

Kiällät tai annat luvan

Aina syynä on että sinä vittuilet

Pysähdyin hetkeksi

Raotin verkkareideni kuminauhaa ja kurkkasin

Kummalla meistä olikaan ne naisen elimet??????

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot