mene jo pois

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailman kaunein ja rumin tunne,

se ilmoittaa olemassaolostaan viidessä minuutissa,

mutta sitä ei voi lopettaa,

vaikka yhteinen elämä tulisi tiensä päähän,

vaikka lusikat olisi jaettu jo monta tovia sitten,

se vaan jatkaa olemassaoloaan,

se ilmoittaa itsestään ahdistuksella joka alkaa auringon noustessa,

kun nimesi sanotaan ääneen rakkaus raatelee sisintäni,

rakkaus,

rakkaus repii minut rikki vieläkin,

vieläkin rakastan enkä saa sitä loppumaan,

sydän on kuin raiskattu,

kuin pahoinpidelty,

kuin elävänä haudattu,

rakastan

rakastan

rakastan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot