Tän on tultava loppuun

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin valmis tekemään mitä vain että saisin sinut,
olen ollut valmis antamaan vaikka käteni sinusta

Raajani sinun rakkaudestasi

Nyt kun olit tässä, tarjosit elämääsi, olin antanutkin käteni

En voinutkaan ottaa vastaan sinun sydäntäsi, sillä sen saadakseni olin luopunut raajoistani

Jokaisesta liikkuvasta ja toimivasta osastani

Ainoa mikä jäi oli sydän joka oli niin rikki että edes kohtalo ei huolinut sitä maksuksi sinusta

Nyt olen hölmöstä rakkaudesta raajaton, ilman yhtäkään toimivaa sydäntä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot