Nimetön

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä miksi kirjoitan tästä

Mutta joskus olin kirjoittanut makaavani suihkun lattialla

Pesten synnit ja likaiset tekoni pois

Teen sitä vieläkin

Itken, suren, olen syntinen tai likainen

Aina löydän itseni tuskissani suihkuni lattialla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot