Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihosi kiinni omassani
koskettaen minua
tunnen väreitä ihollani.

Tämän hetken
olen sinun.

Kaunis hetkemme
saa meidät näkemään
todellisuuden kaksi näkökulmaa.

Kuulen sanoja sielustasi,
tunnen sävelesi huulillani.
Meidän laulussamme
ei ole rytmiä.

Tunnen sinun rakkautesi,
hengityksesi ihollani.
Auringon laskiessa
näen sinut peittävän varjon.

Viimeiset hetkemme
poistuivat jälleen liian nopeasti.

Silti aikamme ei katoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En kuitenkaan sanoisi 'iho umpeen!'

todella kauniisti kirjoitettu runo, hieno! :)

kyll tää on hiano! teenkö sulle runon? =DD

En kuitenkaan sanoisi 'iho umpeen!'

todella kauniisti kirjoitettu runo, hieno! :)

kyll tää on hiano! teenkö sulle runon? =DD

 

Käyttäjän kaikki runot