Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun silmät kiinni
tuntien sateen
ja kaiken pimeyden
minun elämässäni.

Tiedän ettet lähde pois.

Haluan sinut lähelle
haluan tuntea sinut tässä
samalla kaivaten tunnetta
täydestä yksinäisyydestä.

En ole rikki.

Psyykkisessä minuudessa
on vain pieni mustelma.

Sateen jäljet ikkunassa
huurteesta erotan
sinun jälkesi.

Painoit huulesi iholleni
niin että tunsin rakkautesi.

Muistot katosivat
liian kauas ollakseen totuus
sateen kostuttamasta ihostasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot