Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatukset sekaisin
päästäni
revittyinä lattialla.

Keräten lisää
onnen sirpaleita
olemme täynnä viiltoja.

Huuhdo sanasi vedellä
älä sotke minua
älä levitä minua
eteesi liituvärinä.

Mustavalkoisena
lattialle.

Älä tee minusta
tyhjää puhetta
sanatonta viestintää
pelkkää viittomakieltä.

En niin pysty täyttämään sinua.

Älä tee minusta
pelkkää kuorta
olen tyhjä ilman sinua.

Minun pitää särkyä
ollakseni kokonainen.

Kuollut kokoelma
revittyjä sivujasi
minun käsilläni
ovat tukesi katkeilleet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riippuvuudelta se alkoi jossain vaiheessa kuulostamaan. Tämä on hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot