Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käsi kädessä
lähdemme kahlaamaan
mustaan, syvään veteen.

Valumme toisiimme
tunnemme kipua
ja kuitenkin nautimme
olevamme siinä.

Tämä loputon virta,
meidän viimeisemme
kun ajatukset kulkeutuvat
hukkuviin mieliin.

Se on meidän uusi alkumme
meidän rakkautemme
tiivistyneenä yhteen
suurien vesimassojen alle.

Tässä helvetissä
ei ole sääntöjä.

Ei meille kahdelle.

Tuo takaisin intohimo
jonka annoin lahjaksi.

Luen yhteisiä hetkiämme
sinun huuliltasi rakkaani.
Niiltä kuolleilta ja sinisiltä
jotka joskus koskettivat omiani.

Ole tänä iltana
minun inspiraationi lähde
minun onnentunteeni
taiteen kauneus
tämä maailma.

Pidä kiinni minusta
että emme putoa.

Vaikka minä
päästinkin jo irti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tapa se joutsen.

 

Käyttäjän kaikki runot