Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keuhkoissasi savua
altistat minua syövälle
mutta minä haluan saada
tuon kaiken sinusta.

Haluan sinut pysyvästi
puristaa sinusta kaiken itselleni
kunnes olen ainoa syy
kaikkiin tekoihisi.

Jokaisena aamuna
haluan herätä tuntien sinut
kaikilla aisteillani
tietäen että vuosien päästä
olemme yhä siinä.

Minä haluan olla
vain sinulle täydellinen.

Kun katson sinuun
olen jotain särkyvää
enkä minä pidä
heikkouden tunteesta.

Sinä revit minun sieluani
mutta se tuntuu hyvältä
en halua että lopetat.

Vapauta minut
kirjoita inspiraatio
ja heitä se pois.

Anna ajatusten kulkea
pelkästään sinussa.
Tuhoa minut,
hukuta itsesääliin.

Päästä mielikuvitus lentämään pois.

Vajoa kanssani
syvemmälle
tähän harmaaseen maailmaan.

Kuristu minun laillani
kielletyn puun oksiin.

Maalaan kasvoilleni ilmeitä
mutta mikään niistä
ei kuvasta tätä tunnetta.

Ainoa elämäni
juoksee karkuun
huoneesta.

Edes minä itse
en kestä seuraani.

Nämä kirjaimet
sisältävät rakkaudeksi
naamioitua intohimoa.

Jos sinä lähdet
muisto huuliesi kosketuksesta
jäädyttää minuun arvet eilisestä.

Haluan silti
olla sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää meni suosikkeihin..täs vaaan oli sitä jotain<3 :)

tää on paraas<333 =)
koht voi sukka mai dikka

Tässä on jotain hyvin hienoa. Kauniita ristiriitoja ja kieroa totuutta. Elämä on vakiintumista tilanteisiin. Tämä on oikein hyvä.

aivan mielettömän upea. :)

 

Käyttäjän kaikki runot