Kyyneleet

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun ulkona
tuuli puhaltaa
mulla on kylmä
vaikka vielä äsken oli lämmin.

Astun hiekalle
missä terävät kivet
pistelevät jalkojani
mä vuodatan kyyneleen.

Katson taivaalle
miljoonat tähdet
hohkaa valoaan
muttei valaise mun sydäntä.

Sä olit ainoo
lämpö mun vieressä
valo mun sydämmessä
mutta nyt olet poissa.

Kävelen takaisin
sisälle kotiini
keskelle muistojen
ja vuodatan kyyneleen.

Selite: 
Ja vielä rakastan sua...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot