Onni

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnea etsin,

Se ei ollut kaupungissa,
eikä maalla,

Se ei huutanut takaisin,
vaikka huusin sille,

Nämä vuodet koitin,
sitä kiinni saada,

Löytää luokse onnen,
ja sen omistaa.

Ei onnea löytynyt,

Kyllästyin etsimään,
syrjäydyin kaikesta,

Katsoin peiliin,
vain epäonni katsoi takaisin,

Oli masennus ja tuska,
ainoot asiat vieressä,

Ajattelin ettei onni,
ollut minua varten.

Sitten kohtasin sinut,

Mikään ei ollut enää samaa,
ei synkkää, ei tuskaa,

Vain onnellisuutta,
ja toivoa parempaan,

Kun katson sinua,
katsoo onni takaisin,

Ja nyt tiedän,
sinä olet minun onneni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot