Rakkaus

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta ei voi etsiä,
rakkautta ei voi löytää,

Vain rakkaus voi etsiä,
vain rakkaus voi löytää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot