Maailman onnellisin nainen

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahdo rahaa tai kauneutta,
en mainetta ja kunniaa,

tahdon vain sinut,
viereeni ikuisesti,

sillä sinä olet vahvuuteni,
silloin kun olen heikko,

olet kaikki,
ainoa mitä tarvitsen,

ja kun olet vieressäni,
teet musta onnellisen,

sen maailman onnellisimman naisen.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot