I love, you hurt

Runoilija cry-for-you

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasit kanssani kulkea,
lupasit minua rakastaa,
sanoit "ilman sinua ei ole minua,
kulta oot mulle parasta."

Kyynel valuu poskellein,
sä olit mun elämä,
ja nyt kun olet poissa,
en tahtois aamul enää herätä.

Rakastin sua liikaa,
ja uskoin joka valheen,
tapoit mut sisältä,
kun työnsit veitsen vanhaan arpeen.

Kävelin yksin pimeydes,
kunnes sut löysin oli varmaa,
että löysin myös sen valon,
mut kaikki olikin vain harhaa.

Nyt ilman sinua,
tietä eteenpäin kuljen,
"Olin onnellinen kanssas",
sanon ja silmät suljen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea!!! Alkaa melkein tippaa tulemaan miespuolisenkin silmään, vaikka harvoin tulee.

 

Käyttäjän kaikki runot