Oikealla tiellä

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

On kyllä ihanaa
kun elämän viimein oivaltaa.
Kun on pitkään räpiköinyt
turhuuden tiellä
ja koittanut muiden
odotuksia niellä.

Sitten, kun sen lopulta tajuaa,
ettei toisilta lopulta kuitenkaan mitään saa...
Ainoa jolle voi odotuksia asettaa,
on minä itse, mun täytyy uskaltaa.
Se olen minä, yksin vastuussa.
Oman elämäni herrana.

Nyt on olo vapaa kuin linnulla.
Päätin lakata kävelemästä lankulla.
Elämäni suunta on viimein oikea,
tunnen sen nyt, kun uskalsin loikata.
Minä vain, ei muita tällä matkalla.

Selite: 
Elämäntilanne nyt...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot