Tänään...

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Tänään oli harmaata,
sen tunsi myöskin vireystilassa.
Tänään oli silti mukavaa,
toimia uudessa porukassa.
Tänään oli positiivista,
kaikesta väsymyksestä huolimatta.

Selite: 
Tämän päivän tunnetilat.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot