Joulu

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Ihmeellistä...
Miten joulun merkitys
vuosien mittaan haalistuu...
Ei enää edes tunnu joululta.
Ei odota lahjoja, ei liioin ruokia.
Koko hössötys tuntuu lähinnä turhalta.

Toisaalta on ihan mukavaa
kun edes kerran vuodessa
sukulaisia tapaa ihan urakalla.
Se kai se joulun taika on
näin aikuisiällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot