8.8.2011

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Tänä aamuna huomasin,
domino on nurin.
Silmäni ammottivat.
Miten aamu alkoi.
Kuinka ahmin multaa
aivan ahdistuksissani.
Kuitenkin uskalsin istua.
Näin sinut ikkunasta,
nukuit ääneti kadulla.
Ihana näky.

Selite: 
Alkoi pitkästä aikaa runotuttaa. Tässä tuloksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

erikoinen runo, joiden kielikuvat ehkä riiteli keskenään, mutta minä olenkin nuori ja tyhmä, ehkä joku viisaampi tajuaa paremmin :DD joka tapauksessa upea runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot