Raivo

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Teki mieleni repiä kappaleiksi
paskapää, idiootti, lutkanperkele!
Kuinka voikaan niin pistää vihaksi?
Harvoin tuntuu tältä.
Rauhallinen ja hyväksyvä ihminen
luulin olevani...
Mitä vielä.
Kyllä minustakin oikeanlaisella toiminnalla
saa irti tulta ja tappuraa.
Jopa vihaa.
Huomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot