Elämän suunta

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Taas istun tässä
sohvannurkassa
tietokonetta räpeltämässä.
Elämäni tarkoitusta miettimässä
vaikka pitäis olla sikeitä
jo vetämässä...

Olisi tässä iässä
hyvä jo tietää
mitä on tekemässä.
Jotenkin olla kiinni
jo elämässä.
Perhettä tai uraa
eteenpäin viemässä.

Entäs kun oot vaikea?
Mikään ei tunnu omalta!

Perhe-elämä ei kiinnosta...
mikään duunikaan yhtään innosta.

Mitä siinä sitten teet?
Yrität kerätä itestäs ees rippeet.

Yhteiskunnan hylkiö.
Asuntona kolmekymppisenäkin kaupungin yksiö?

Siihenkö tässä ollaan tähtäämässä,
vai löydänköhän paikkani elämässä?

Selite: 
Suoraa pohdintaa elämäntilanteesta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot