Ei Nimeä

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tavotteet muuttunu täs kahden menehtyneen ystävän myötä/
joskus helppoo, vaikeet joskus ei pystyny syömään/
oon kuullu sanottavan että joihin sattuukaa eniten/
tekee niistä loppujen lopuks sit vahvan ja onnellisen/
tai niinhän sitä luulis, edellee kipua ja tuskaa/
rintaan koskee, eikä avuton lapsi voi huutaa/
elämä tai kuolema, elä tai kuole/
ketä pitää huolta, millon voin unohtaa huolet/
tiedän et oot mun seuras mut tuntuu et oon yksin/
yksin pelon kanssa pimeän kanssa niin yksin/
koittanu nousta maasta monin yrityksin/
kaatunut moniin yrityksiin ehkä mä siks oon niin yksin/
en tahdo edes tietää mitä huominen tuo tullessaan/
elänkö samaa painajaista joka päivä uudestaan/
jalanjälet menneisyyteen kadonneet/
menneisyyteen kadonneet muistot, menneisyydes pirstaleiksi hajonneet/

ajatusten vankina hiljaisessa kaupungis en/
pysty avaa silmiä, päänsisäl kuulen vain demonin kuiskeen/
odotan eilistä sitä parempaa päivää/
mä, koitan selvii päivä päivält askelta edemmäs/
Hei sinä siellä en saanu vielä sulta vastausta/
tuntuu yksinäiselt kaikki on niin saatanan kaukasta/
odotukset suuret.. pettymyksiin nämä johti/
vuosi vuodelt kaikki menny lähemmäs helvettiä kohti/
tuska, suru, viha (kaikki) käsikädes sieluuni riivaa/
tuska muuttuu vihaks ja suru hukutetaan viinaan/
Katse vasten tyhjää seinää/ silmät piirtää demoneja/
pitemmälle enää ei nää, sillä silmät vuotaa kyyneleitä/
tuska vaan voimistuu, yskin verta mun käsille/
tuska vaan voimistuu, yskin verta mun käsille/

Selite: 
Biisi tulossa kun saan nuo nauhoitus laitteet toimimaan.. mutta piristäkääs kommenteilla :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Näissä sun kirjoituksissa on kyllä todellakin ainesta. Tähän olisin kaivannut jonkinlaista kertosäettä ehkäpä. Toivottavasti tulen kuulemaan musiikkiasi jossain.

 

Käyttäjän kaikki runot