24h

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mul on 24h aikaa viimeseen hengenvetoon/
valmistautuu kuolemaan viimeiseen lentoon/
kuolema tehnyt päätöksensä, kerenny nähdä/
ja kokea paljon kuolemaa ja elämää täällä/
en voi uskoa et on mun vuoro lähteä täältä/
olispa enemmän aikaa, aikaa enemmän käyttää/
mut makaan letkuissa ei voi olla mahdollista/
jäbät rakastakaa ja pitäkää huolta broidista/

mutsi ja faija joskus oli vaikeeta/
teitä rakastan tiedän et kumpiki teki mun eteen kaikkensa/
käännän katseeni, suljen taas silmäni/
tein parhaani, antakaa anteeksi/
jäbät tempuista, vääristä sanoista/
itseni aiheuttamista syvistä haavoista/
ei kaiken merkitystä pysty kertoo sanoissa/
ehkä kaikki selvii teille sitku oon poissa/

Selite: 
Teksti on keskeneräinen, mutta valmis biisi tulee kertomaan siitä mitä minä ajattelisin, tekisin ja pyytäisin jos minulla olis 24h elinaikaa
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on todella hieno!
koskettava teksti ja tässä on todella hyvä ajatus.
luin moneen kertaan, en oikeasti edes osaa sanoa mitään. oon ihan mykistynyt :)

nostan hattua, tekstisi ovat muutkin upeita.

Oh wow :o Tavattoman kaunista ! Alko silleen oudosti ahdistaan ja tekee mieli kertoo kaikille rakkaille kuinka tärkeitä ne on. Aivan upea !

Synttärit :>

 

Käyttäjän kaikki runot