Muisto

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kertsi:
sun muisto, elää mun sydämes edelleen/
mä muistan kaikki ne vuodetki edelleen/
sä kyllä jätit jälkes mun elämään/
en pysty sua ikinä tarpeeks kiittämään/

säe1:

kasiviis synty pieni kapiainen stadiin/
kasikuus vuon synty stadii toinen snadii/
tupla 8 vuodest tunnettu ja tunnetaa vieläki/
vaikka oot pilvis mä tunnen sut sielläki/
oot mun sydämes nyt ja ikuisesti/
vaikka on todettu et elämä on testi/
Joni Matias mitä sielussani näinkää/
ku et nähnykkää enää uutta päivää/
oon tietty pitäny huolen sun vanhemmista/
sekä sun systast ja tietysti omista/
anna mulle merkki et kuulet mun äänen/
harmi vaa et katosit niin helvetin etäälle/
kaikki ne päivät sekä tuskaset tunnit/
kuluneet minuutit sekä lyhyet sekunnit/
tää on muisto träkki sulle rakas veljeni/
ja tietysti muistan sun perheesi/

kertsi 1x:

säe2
menneisyys on musta tai sit harmaa/
jos tietäsit musta ymmärtäisit varmaa/
vuon ysikolme ei riitä sormet iskui laskee/
tänää on se päivä, kynttilän haudalles lasken/
nää kaks skidii päiväst toisee hengas yhdessä/
mut nyt päiväst toisee ilman sua joudun elää/
en haluu tietää mihin tää nyt johtaa/
ei en haluu menneitä unohtaa/
kuten muistan viel sen keskiviikko päivän/
ku oltii kotikulmil ilman huolen häivää/
ja pidettii niin helvetin hauskaa/
kunnes kaikki ilo loppu, "sua puukotettii vatsaa"/
en ymmärrä miten joku voi tehdä jotain sellasta/
oon ymmällää edelleen "ei tätä voi mihinkää verrata"/
lepää rauhas.. ...rakas veljeni/
mä lupaan, aion elää täysil joka hetkeni/

kertsi 1x:

säe3
tyhjäs huonees lepään ja tuijotan seinää/
sun muisto yhä elää, "en enää tiedä mihin mennä"/
vaik siit on vuosii aikaa en oo päässy yli susta/
enkä haluukkaa, mä haluun muistaa/
paljon ihmisiä syntyy maanpinnalle/
osa niist ihmisist haudataan takas mullanalle/
yks niist olit eikä sitä voinu välttää/
voit olla varma et mä tuun sun toiveesi täyttää/

kertsi 2x:

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toi biisi siis on loistava. <3 Ehdottomasti on.

Tää onkin sulle ehkä se vaikein asia, eikä siitä ole puhuttukaan paljoa just siks. :/
Vaikeimpia juttuja just on nää mitä on ystävien menetykset sun muut.

On niinkuin todella loistavat sanat! Ei mitään valittamista, epäselvyyttä tai ihmettelemistä.

Ei tollaset asiat unohdu, mutta ehkä vielä joku päivä säkin voit huomata, että se ketä tuska ei enää tavoita, voi paljon paremmin kuin me kaikki muut täällä. Eikä silloin voi enää olla kuin onnellinen. Huomaat sen vielä, rakas bestikseni. <3

Sait itkemään.
Tämä toi mieleen muistoja ja tunteita, jotka olen piilottanut. Tämä on kaunista tekstiä ja kosketti erittäin paljon.
Olen kovin pahoillani tapahtuneesta.
Biisisi soi taustalla koko ajan. Tämä on upea.

 

Käyttäjän kaikki runot