En tiedä

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Stressi puskee, en saa nukutuks edes siellä missä lepään/
kuullu paremmast paikast missä ei enää voi pistää rintakehään/
taakka pudottaa pääni kohti suttusta maata, ei ympärillä ketään/
tiheä sumu edessä, en eteeni näe enää/

kävele mun kengissä, ymmärrä mun tuska siis/
se mitä mä täs ajas kokenu vie mut pian multiin/
saatan olla pois jo tänään etkä tule edes huomaamaan/
jos haluat taistella, taistele mun kyyneleit vastaan/

haluan tietää onko se luvattu maa taivas vai helvetti/
niin saatanan väsyny vastaamaan elämän kysymyksiin... helvetti/
mä lipsun mä kaadun en pääse pystyyn/
en pysty koitan nousta.. mä en pysty/

joka hetki.. tänää ja huomen on vaikeampaa selvitä kaiken tän läpi/
miks elää kuollakseen kun voit ampua luodin jo tänään mun kehosta läpi/
joka hetki.. tänää ja huomen on vaikeampaa selvitä kaiken tän läpi/
miks elää kuollakseen kun voit ampua luodin jo tänään mun kehosta läpi/

Selite: 
aina ei ole helppoa.. olis edes joskus.. lyhyt pätkä löytyy sivulta www.mikseri.net/lbee nimellä En Tiedä (Pätkä)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot