Lapsen Silmin (Yksinäinen)

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kahlittu sisältä, demonit sisällä pään/
satuttaa sisältä, eikä päästä lasta leikkimään/
ei tiedä suuntaa ei suuntaa mihin lähteä/
mustaa lunta ei sitä johdattavaa tähteä/

tyhjiä sivuja, katoavat vuodet/
kaikki mitä rakastaa, vähitellen kuolee/
tietää et on seuraa, tuntuu et on yksin/
yksin pelon kanssa pimeän kanssa niin yksin/

neljä seinää, ei edes hajurakoa/
ei kukaan kuuntele lasta joka haluaa vaan sanoa/
keho turta, ei otetta elämään/
ei mitään mikä saisi vielä tämän päivän kestämään/

kompuroi ja hoperoi ei löydä tasapainoo/
elämä epätasapainos vanhat haavat vainoo/
halu kadottaa sekavat jälkikuvat päästänsä/
koittaa päästää irti ei demonit päästäkkään/

oma keho oma pää koska maa alta pettää/
umpikuja taas edessä, pitemmällekään ei nää/
tuhoisat ajatukset itsestään pienessä mielessä/
löytää pian itsensä hautakivensä vierestä/

maailma karumpi paikka mitä ikinä kuvattii/
paljo muuta ympärillä ku si mitä luvattiin/
ankara kipuki pientä poikaa lisää huudatti/
kadonnut sielu sekin demonin sisään muurattiin/

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot