Omenapuu

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

huominen, täynnä itsestään selvyyksiä,
oven narahduksia,
kahvassa minun käteni,
sydämmen pursuama.
Tänään olen kaunis,
hyvä ja sinun, niin kuin lumi,
minun puuni rakkaus.
huominen, ei ollut tänään,
eikä eilenkään,
nyt sen tiedän,
olen kuin puuni,
lumen hunnuttama
rakkauden haave,
kariseva lehti,
omenapuun oksalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan älyttömän herkkä ja kaunis runo:-)))

Onnea synttärisankarille!

 

Käyttäjän kaikki runot