Muuttunut luonto

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

Metsän tuoksu
tassujen sipsutus
ratisevat oksat
äänekäs lintu tarkkailee
puun oksalta
sienet
sateen kastelemat sammaleet
liukkaat puunjuuret
kuin lokerot
lehtisade pettää
maan syksyisen
ilta pimenee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis syyskuvaus.

Kaunis. Tuo kuvat täydellisinä mieleen. Luonto<3

 

Käyttäjän kaikki runot