Tyhjä vene

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

Mieli ajaa
tyhjää venettä
ruorijuopon paarpuuri,tyyrpuuri
kalassa kylpenyt satamien mies
sormet suomuiset
jalat valaan rasvassa
keväiset puheet, kasvavat parrassa
eivätkä silmät tuiki
kuin tähtitaivas, aurinko ja kuut
minut on perattu,
alastomuus
pöytäni lumen alla
ja tuolit sen ympärillä
huuto on ihminen, huuto on jää
näennäsesti liikkuva
taivaiden perhonen

Selite: 
- Piiman pitkan -
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot