Nimetön

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

Karttapalloa sormella osoitin
se pysähtyi
Pariisi,
Mouline Rouge, Riemukaari,
maalarit ja juomarit
Kurkistin alas eiffeltornista
kuin muurahaisia
söin etanoita
en ymmärtänyt menua
Petanque -kuulat pyörivät
karttapallo vie
takaisin kotiin taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän liika nopea "saitsii'nki", nuo petankkikuulat kiinnittivät huomion, ja Mouline Rouge, hmm. kaksi niin erilaista, hyvin mahtuvat samaan tekstiin.
Lopulta huokaus, kotona taas.
Paljosta asiasta, vähäisistä sanoista huolimatta toimiva.

 

Käyttäjän kaikki runot