Suossa

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

pyöreät kivet

sortuvat tieltä

en osaa lentää

enkä nousta tuosta

mieltäni painaa

se viive

joka kieltäni

kuivaa

poltan siivet

kärpäseltä

suosta on

hitosti vaivaa

kun pitäisi juosta

kapuan taas

kun joku

tarjoaa apuaan

kaivaa kuoppaani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi hyvä! tuttu juttu...

 

Käyttäjän kaikki runot