Los Lobos

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

Katse...katsoo ylös
is lös de los lobos
no habla no money
hani odota en imuroi vielä
ettkö edes miellä minua seurtalaiseksi
sellaiseksi jolle ei seksi edes maistu
paistun pannulla kuin vanha piruparka
arkajalka sulka päässä
väärässä päässä toden totta
rotta nakertaa mun värinauhaa
flimi katkeaa
ratkean liitoksista, painan
panen pakkasta kaalimadolla
matolla ja parketilla
villasukat on jalassa vaan
tästä jatketaan ja ahdetaan

Selite: 
kotona lämpimässä sukat jalassa ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ouh. Kuulostaapa tukalalta paikalta.

Ouh. Kuulostaapa tukalalta paikalta.

 

Käyttäjän kaikki runot