Partituuri

Runoilija Bambiman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin joku muu niin vastuuton käyttäytymiseni lisääntyisi. http://myspace.com/ozbar
 

tammikuu, talvipakkanen.
hengähdys kirkkaana loistaa,
ammentaa tietoa.
kokemuksia rikkaampana.
sanat, teot ja äänet.
liikkuu välissä,
nuottien viivastolla.
katso!
edessäsi on partituuri.
veitsen terällä,leikellen leikiten.
parantaa,
maailmaan tarvitaan onnistumisia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot