yö aikaa

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Yö aikaa unohtaa,
juosta pois, piiloutua.

Yö aikaa tukahduttaa
kaikki mitä ikinä tunsi.

kaikki mihin ikinä luotti.
kaikki mihin ikinä uskoi.

Yö aikaa vaimentaa omatunto,
joka käskee jäämään.

Olen pahoillani! Olen pahoillani!
Kaksi kertaa.

Yö aikaa kadota,
niiden syyttävistä silmistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot