Älä pelkää..

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Älä pelkää,
Ei se viillä haavoja, eikä lyö sinua maahan.
Ei se tee taaskaan fyysistä kipeää.

Sanaakaan sanomatta,
ilmeettömästi se ottaa hengen mukaansa,
sinun tahtomatta.
Syleilee kylmyydellään, vie aidon naurun,
lämpimät tunteet, elämänilon.
Kaivaa hautakuopan, laskee heikon hengen sinne.
Syksy se vain on.

Laskee valkean hunnun,
päälle henkien hautojen.
Hymyilee hieman, jäisellä olemuksellaan.
Tappaa hengen meissä ja hymyilee.
Jumalauta, hymyile talvi.
Olet minulle velkaa 67 kuukautta!

Selite: 
67 v*tun kuukautta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot