Nimetön

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Vuoksesi rakas, valutan vierasta verta vuoksesi.
rakas, valvon valottomia öitä
kunnes sanot että rakastat.

Vuoksesi aamusta iltaan ja levottomaan uneen
elän unohtaen ajan kulun.

Rakas, vuoksesi taistelen läpi väkevien painajaisten
ja aamulla taas, olen katseesi uhri.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot