--

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Syttyy sisälläni,
palaa hitaasti hitaasti,
leimuaa, roihuaa, savuaa.

Älä huomaa,
miten hi-taas-ti romahdan.
Koska se välkehtii mielessä yksinäisinä hetkinä,
se haluaa elää ja kuolla.

Syttyi sisälläni,
paloi hitaasti hitaasti,
leimusi, roihusi, savusi.
Pieni halu.
Huomasit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot